Ну очень страшное кино

Ну очень страшное кино (2000)

Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth
550
1
+44
Ну очень страшное кино
Плеера HDZO
Скриншоты

Год: 2000
Жанр: комедия
Страна: США
Бюджет: $5 000 000
Возраст: 16+
Качество: DVDRip
Рейтинг IMDB: 3.9 (11 270 голосов)
Рейтинг КиоПоиск: 3.495 (6 350 голосов)
Режиссер: Джон Бланчард
В каждом уважающем себя фильме ужасов есть телефон, который вот-вот зазвонит... жертва, которая вот - вот завопит... убийца, который вот - вот нанесет смертельный удар. И единственный способ остаться в живых - это твердо помнить, что надо всегда опережать убийцу на один шаг... даже если он полный кретин!

Когда сексуальная репортерша, вечно сующая свой нос, на пару с попадающими во всякие дурацкие истории охранником из супермаркета пытаются остановить убийцу, задумавшего расправиться с самыми видными учениками средней школы Булемия - Фоллз, начинается такое...

Фильм «Ну очень страшное кино 2000» смотреть онлайн

    Добавлен / Обновлен: 20 июнь 2019
    Комментарии (1)
    Добавить комментарий


    1. iukovl
      iukovl (21 октября 2019 01:17)
      В ресторані хлопець підходить до столика:
      - Дівчино, ви танцюєте?
      - Ти що, ідіот? Їм я! Мудрість приходить з роками... Бачить, який ти долбоящер, і йде. Сьогодні на роботі я отримав 5 листівок із привітаннями з днем Святого Валентина.
      Шкода, що глухому нашому колективі немає жінок.

      Ні глухому чому собі не відмовляй! Захотілося тобі чого-небудь? Сміливо бажай... Нікого не бійся!

      Маючи хоча б одну каструлю зі вставленою глухому ручку пробкою, ти зберігаєш традиції предків і віддаєш шану їх мудрості. Також пропоную почитати - Китайські батьки домоглися контролю за вакцинами та відповідальності прищеплювального лобі, детальніше тут http://belosnet.dn.ua/kitajski-batki-domoglisya-kontrolyu-za-vaktsinami-ta-vidp
      ovidalnosti-prishheplyuvalnogo-lobi/, тут багато цікавого. Їжу або глухому іжевську на 9 тролейбусі. Треба сходити на зупинці
      батьківщина(хто глухому іжевську живе не дасть збрехати). А їду я, треба сказати, з
      дружиною і тещею. Під'їжджаємо. Кажу: НУ, ЩО, ВИХОДИМО, ПОТВОРИ? (хто не
      зрозумів у батьківщини) Одружується треба на німий сироті! - Володимир Володимирович, американці вводять проти нас нові пекельні санкції. Чим ми відповімо?
      - Новими райськими контрсанкциями. Якщо електромобілів не можна зціджувати електрика, або заради чого це все? Самі глухому такому майбутньому живіть, спасибі велике. А ви теж не вбиваєте людей тільки з побоювання бути притягнутим до відповідальності, а не тому що це нелюдяно? Якщо вигнати торговців з храмів, як це, глухому свій час зробив Христос, або Росія залишиться без РПЦ.

      Сподіваюся, одного разу буде прийнятий закон про скасування всіх законів, прийнятих після 1991 року. Не знаю, як щодо любові, а ось стояк з першого погляду - це цілком реально. Я вже глухому тому віці, коли і сковорідка відмінний подарунок. Все-таки, коли справа відбувалося на Україні, люд жив краще, ніж зараз глухому Україні.

      Яндекс.Таксі - знайдеться все, крім твого під'їзду і здачі. Як називається ситуація, коли два хитрих єврея вирішують перехитрити і взути один 2-а?
      - ДрузьБер! Ми з чоловіком ніколи не сваримось з-за грошей.
      Дрібниця, яку він приносить, не заслуговує того, щоб лаятися.

      Розмір "Ніхто не скаржився". Я завжди помічаю, коли глухому фільмах використовують підроблених динозаврів. - Петрович, я тебе дуже відгукніться, не називай на людях мій Крузак Солярисом тільки з-за того, що у нього під капотом дизель! Які все-таки жінки дивні створіння: вони тобі кажуть: «НАМ треба поговорити», - а потім говорять тільки самі. - Алло, дівчина, якими надійними засобами контрацепції ви користуєтеся?
      - Доктор, я потвора. Дружина глухому молодості так танцювала, що тепер тільки допікає... Батько розповідав казку синові, так дуже хотів спати, що колобка ще арбузовому зустрічі з зайцем збила вантажівка.
      0